torsdag 13. september 2018

Tosidig teip

Ekstra sterk transparent, dobbeltheftende teip. Kan i mange tilfeller erstatte limte, skrudde eller spikrede sammenføyninger. Tåler de fleste løsemidler, fuktighet.


Hos MAXBO finner du tosidig tape til bruk på plastikk, glassfiber, glass og plexiglass. Kjøp på nett eller i butikk. Besøk oss når du trenger teip.


Vi har et bredt utvalg med mange forskjellige typer til alle bruksområder - sklisikringsteip, pakketeip, kontorteip, reparasjonsteip. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Men i andre rom i boligen er det mer vanlig å bytte ut.


I flere tiår har vi vært feiret hverdagslig oppfinnsomhet ved å finne opp produkter for å hjelpe fikse, montere, lage og skape. Det finnes en løsning for ethvert. Borrelås med dobbeltsidig tape meter lengde x mm. Ant Legg til i handlekurv. På grunn av den høye og langvarige klebestyrken, gjør dobbeltsidige taper det mulig å feste ting raskt og enkelt til et bredt spekter av overflater.


Tape TESA tosidig 50mx25mm. Du behøver ikke å ta en endelig beslutning. Med våre praktiske løsninger kan du henge opp neste alt - fra speil til postkort - og de kan tas bort igjen uten å. LED stripen har en lengde på 3m og har tosidig dobbeltsidig teip , slik at man kan ha disse lysene nært sagt hvor som helst.


Den var festa med tosidig teip. Nå ser jeg at det så veldig spesielt ut, haha! Faktisk bruker jeg den fortsatt når jeg opptrer som Doktor Solberg! Scotch Ekstrem monteringstape.


Dobbeltklebende tape for bruk inne og ute. For montering av gjenstander på plast, metall og glass. Krog E0 tosidig teip 3M. Lett å skjære, men kan også rives av for hånd.


Påføringspistol for limoverføringstape 3M ATG. Denne universell teipen kan brukes til liming av damme liner stykker! Teipen har en klebende overflate, egnet for forskjellige damme liners som PVC, PE og EPDM.


Postrekker, rekke i borettslag og de kan bestilles med tosidig teip for å festes på kasser der det ikke er luke å sette. Nå må du altså slutte med disse vanvittige. Kleber godt på en rekke flater. Dørskilt i forskjellige farger og utforming med ønsket tekst. Kan fåes med ferdige skruehull eller tosidig teip.


Er det noen som vet hvor de selger 3m- teip ? Jeg har hørt på Biltema og BMW, men de visste ikke hva det var. Monteringsbrakett med dobbelsidig teip for enkel montering av Deltronic røykvarslere. Saga AC -en som vi var og kikka på, var ikke aktuell.


Teipen er av høy kvalitet og egner seg for montering i alle. Den hadde noe vannskader etter noe lekkasje fra noen vinduer og var ganske sliten ellers og i forhold til. Etterpå måtte vi henge dem opp. Vi fant ut at vanlig teip ikke ville holde,.


Margrethe og Ernst kunne kjøre til Biltema og kjøe tosidig teip. Hvorfor all denne pratingen om fugebånd og teip ? Holder det ikke å sørge for at tyvekduk kommer helt ut bak vindusomramming og klemmes fast med skruer? Lim sammen med tosidig teip ! Grunnkort ferdig:) Da har du kommet til punktet der du skal pynte og feste på mønsterark.

Tosidig teip

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg