fredag 7. september 2018

Pigghalsbånd

Det finnes mange oppfatninger om hvordan hunder kan og bør trenes, men det ikke bare opp til deg som hundeeier. Jeg ble litt overrasket da jeg i dag kom over et pigghalsbånd i en vanlig dyrebutikk. Jeg trodde det var forbudt?


Eller er det en sånn smart regel på at det er. Selv om både hund og ulv tilhører. Disse er ulovlige i Norge. Pigghalsbånd har pigger inn mot halsen og strammes hvis hunden trekker i bånden. Han hadde brukt det i god tro.


Piggene kan brukes både inn og ut mot halsen. Halsbådet består av lekker som er tredd i hverandre. Syns å huske at det er lover og regler for bruk av det? Hva er ditt syn på pigghalsbånd ? Helt greit om man klarer å bruke dem rett, eller. DiggiDog Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke. Det består av lekker, pigger på hver lekk. Alle lekkene er ikke like brede. En av Norges ledende aktører på utstyr til bruks og tjenestehund! Lær heller hunden å oppføre seg på normalt vis.


Til tidligere gjest som er imot grimehalsbånd. Hvor har du det fra at denne typen halsband er skadelig for hunden og like skadelig som pigghalsbånd ? Hunden har gitt opp friheten for å være vår bestevenn, hvorfor kan ikke vi være en bestevenn tilbake? Du kan lovlig kjøpe pigghalsbånd til hunden din, men bruke det har du ikke lov til.


Belastningen fordeles jevnere rundt halsen med pigghalsbånd , mens strupehalsbåndet skader både nakke, strupe, nerver og blodårer. Hardhendt avstraffelse og bruk av pigghalsbånd er forbudt. Det er ikke tillatt i noe forum å klandre dommere eller åpenlyst kritisere dommerens bedømmelse,.


The face: Klart alle er forskjellige. Men synes du virkelig det er allright med pigghalsbånd og elekstrisk støt? Poenget er nettopp at folk tar i bruk metodene hans. Jeg anbefaler IKKE treningsmetoder som rykking i bån avismetoder (slå hunden når den går foran deg), pigghalsbånd , gå-pent-seler o. Bruk av pigghalsbånd er forbudt.


Deltakere skal rette seg etter anvisning fra dommere. Dommere må ikke klandres for sine avgjørelser. Kult pigghalsbånd og piggarmbånd i punkerstil. Siden jeg leser her nå å ser at folk tydeligvis er veldig imot pigghalsbånd og strømhalsbånd på hunder så tenker jeg at kansje vi burde bare forby allt som. I et hav av kurstilbud kan det være vanskelig å bestemme seg for hvem man skal velge.


Mattilsynet anbefaler at du skaffer deg god og oppdatert kunnskap om trening, og særlig om hvilke behov den aktuelle hunderasen har. Dette bør du gjøre før du. En god leder tar initiativ til lek, responderer på hundens ønsker, stimulerer til innsats, skaper trygghet, viser omsorg og er klar og tydelig. Trening skal være gøy og enkelt, for hund og eier.


Enhver dommeravgjørelse er endelig og udiskutabel. Se på hvilke treningsmetoder som brukes. Du bør velge et kurs som ikke bruker strupehalsbånd eller pigghalsbånd. Nyloncover til pigghalsbånd.


Bruker du strupehalsbån må dette tas opp til vurdering av instruktør. Og hundehviskeren er guruen med sine pigghalsbånd og banking av hunder? Da vil jeg nok langt heller sette min lit til hundetrenere som har faglig tyngde.


John McGuigan er det vi kaller en crossover-trener. Det betyr at han tidligere brukte for eksempel fysisk korrigering samt utstyr som pigghalsbånd når han trente hund. Zoo-er en frivillig faghandelskjede for zoo- og dyrebutikker i Norge, som i løpet av kort tid er blitt Norges største zoo-kjede med tilknyttete. Der kan hun stå i sin politiske løpestreng. Om hun også trenger et pigghalsbånd , vil det vel være delte meninger om.


Rovdyrjakta i gamle dager – Med utgangspunkt i museumsgjenstander på Leikvin. Uansett vil hun nok bjeffe litt, tenker jeg. Jakta har hatt stor rolle i livberginga til folk før i tida.

Pigghalsbånd

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg