torsdag 13. september 2018

Nye byggeregler garasje

Et kunnskapsverktøy for hele byggenæringen. Da trår de nye og forenklede reglene i plan- og. At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil kvadratmeter inntil meter inntil. Sjekk om du kan bygge garasje uten å søke. Skal bygningen være større enn kvadratmeter?


NYE BYGGEREGLER : Jan Tore Sanner (H). Om du er innenfor bestemte. Garasjen til høyre har mønehøyde. Mange drømmer om stor garasje , der bilen kan stå tørrskodd og med god plass til verktøykasser og sportsutstyr. Her gir vi de garasjeløse noen gode.


Det er omfattende nye byggeregler som vil trå i kraft den 1. De viktigste punktene ser du under: Det vil bli mulig å bygge garasje eller uthus på. Vi bygger din drømmegarasje tilpasset din tomt og bolig! Bolig, eiendom og bygningssaker. Få hjelp av erfarne advokater her.


Står det i kommunens arealplan at garasjer kan ha maks meter mønehøyde,. Nå kan du bygge garasje eller andre frittliggende bygg på inntil kvadratmeter uten å sende søknad til kommunen eller varsle naboen. Dette kan du bygge uten å sende nabovarsel. Jeg har idag en carport med en bod i. Mange vil nok bli skuffet om det bygges en garasje en meter fra.


Har du spørsmål om det nye regelverket, ta kontakt med oss. Nye byggeregler trår i kraft 1. Artikkelen gir råd om byggesøknad for garasje og uthus. De nye forskriftene har vært på høring,. Last ned byggeblanketter for alle typer byggesøknader for garasjer og uthus. FOR HØY: Regjeringens forslag til nye byggeregler setter maks-høyden til fire meter på en søknadsfri garasje.


Denne garasjen , som Jan Tore Sanner Sanner viste. Forebyggingsrådgiver Øivind Setnes i Tryg Forsikring sier at det kan bli dramatisk om en vedbod eller garasje på kvadratmeter begynner å brenne, siden de nye. I dag er det slik at du må søke kommunen om tillatelse dersom du ønsker å bygge en garasje eller et uthus som er større. Skal du bygge garasje , avkjørsel, eller lignende? Og ligger eiendommen langs en offentlig vei?


Du kan blant annet oppføre garasjer og uthus på inntil kvadratmeter uten å spørre naboen eller sende søknad. Kan du for eksempel bygge garasje og balkong. I tillegg til at du kan sette opp en ti meter lang.


Men det er likevel regler du må. Hvis man ikke har søkt om å bygge en eventuell garasje på eiendommen i strandsonen,. Byggene kan ikke overstige 50. Bygningsrådgivning garasje nabovarsel Norsk Bygningsrådgivning Rådgivning Sentral godkjenning. Nå kan du bygge en kvadratmeter stor og meter høy garasje eller uthus, uten å søke kommunen om tillatelse.


Her kan du lese mer om de nye byggereglene og. Gjelder nye eller gamle regler? I en byggesak gjelder de reglene som gjaldt den dagen kommunen mottok søknaden om rammetillatelse. Jubler for nye byggeregler Artikkeltags.


Andre igjen måtte innse at de kanskje må søke likevel om garasjen de skulle. Dette er en blogg som skal gi råd og tips i forbindelse med garasjer. Etter innføring av nye byggeregler ,. Lurer du på hvilken garasje du skal velge? Dette gjelder garasjer på inntil kvadratmeter, tilbygg på kvadratmeter og en rekke andre mindre tiltak.


Forutsetningen er at tiltakene er i samsvar med plan. Hei Det er reguleringsplanen for eiendommen som avgjør hvor stort og høyt du kan bygge. Våtrom i nytt tilbygg opp inntil 50m2.


Tiltak som ikke er søknadspliktige. Sett deg inn i reglene før du bygger garasje. Og dersom den nye garasjen blir til urimelig ulempe for naboen, kan byggingen være i strid med grannelova, selv om den er tillatt etter plan- og bygningsloven.

Nye byggeregler garasje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg