onsdag 24. februar 2016

Blande maling selv

På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Er den helt hvit, så vill de sikkert ikke blande i den noe.


Blir det for mye fargepigmenter så tørker kanskje ikke malinga. Er det en hvit base så kan de blande. Her kan du blande din egen maling.


Malerarbeidet er gøyalt å gjøre selv fordi det virkelig gjør en forskjell. På skolen lærer man om farger og hvordan man kan blande dem for å få andre farger. Gul maling absorberer blått. Selv om vi ikke skal gå gjennom.


Blande maling selv

Noe man derimot (meg bekjent) ikke gjør så ofte i skolen, er å la elevene blande sin egen maling. Det er kjempeenkelt og veldig moro! Jeg maler selv på alt med kalk maling , og jeg er lykkelig for jeg fandt din opskrift.


Jeg har tenkt å male et rom, og må blande selv ,. Du kan træne din evne til at se farver og harmoni, hvis du prøver at blande alle mulige og umulige farver. Prøv om du selv kan lave en farvecirkel,. Naturlig maling bliver mere og mere populær og det skyldes ikke kun ønsket om at tænke miljørigtigt.


Nogle af de gamle malinger holder mindst lige så godt som. Da har jeg gjort mye galt. Forundrer meg litt at man tør å blande ting i maling. Eller velg selv butikk fra listen. Hos noen Byggmax butikker kan du også blande dine egne farger.


Vi har maling til både tak, vegger og gulv. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Før var soppdreper blandet inn i endel husmaling. Så ble det forbudt, men fult mulig å kjøpe soppdreper og selv blande inn i malingen.


Men i år fikk jeg beskjed. Jeg følger en side som heter Handimania på fb og i dag postet de dette bilde med oppskrift på hvordan man kan lage maling selv. Maling er jo dyrt nok i seg selv. Rør godt sammen, og du har grunning. Skal du male med vannfortynnet maling er det.


Mens malingsprodusentene jobber for å forlenge tørketiden er det imidlertid et par ting du kan gjøre selv. Det finnes mange ulike typer maling og lakk. Utrolige farger Melk kan brukes til mye rart. Norges eldste og ledende leverandører av utstyr til kunstnere. Allerede fra vår start har vi hatt egen.


Farger du kan blande selv. Er dyr maling virkelig verdt pengene? Med blandingsmodiene kan du variere hvordan fargene på stablede objekter. Mal vått i vått, ellers risikerer du nyanseforskjeller.


Som regel kreves det to strøk maling. Bland grundig: Epoksymaling består. Slik beskytter du deg selv. Ett lag grunning og to strøk maling vil uansett dekke.


Det giver en æstetisk frihed og man sparer penge. Samt man ved hvad der er i,. Med Makemake Colour Fix for du en professionel maling til dit akvarie eller kreative beton projekt.


Læs mere og bliv inspireret i vores webshop. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg