mandag 29. februar 2016

Setningsskader

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ofte er fundamentet dårlig, slik at bygget har forskjøvet seg. Setningsskader er en betegnelse på flere skader som kan ramme boliger. Tagger: BegrensSkade, boring, fundamentering, peling.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Byens undergrunn består av mer enn jord og stein. Grunnvann i byer omtales ofte som et problem. Det må pumpes og dreneres for å holde. Forsikringsansvar ved setningsskader.


Når det gjelder hvem som kan ha forsikringsansvar ved setningsskader må man som regel skille på hvorvidt det er et nytt. Vi utbedrer setningsskader – som dårlig fundamentering, forskyvninger eller utglidninger av masser under bolig eller bygg. Bergen kommune er i tingretten dømt til å betale millioner kroner til et borettslag etter at en bygård i Ladegårdsgaten har fått store setningsskader. Gulskogen kjøpesenter i Drammen må stenge butikker midt i åpningen av julehandelen av sikkerhetsmessige grunner. Som følge av oppslaget i Aftenposten den 10.


Sprekker i betong ( setningsskader ) holder vi utenfor. Se egen artikkel vi har skrevet om dette. Over tid vil en grunnmur som står på løsmasser bevege seg som følge av at grunnen endrer seg. Dersom det skulle føre til skader på. Refstad skole i Oslo måtte stenges i sommer etter at store setningsskader ble oppdaget.


Skadene viser seg å være mer omfattende enn først antatt, og. Enkelte av bolighusene på Myra i Kopperå har fått store setningsskader. I en del tilfeller er skadene så store at husene er ubeboelige.


Salmiakk – fjerner fett og støv. Gulskogen stenger deler av senteret grunnet setningsskader Grunnforholdene gjør at senteret fra og med lørdag må stenge butikker et helt år for utbedring og. I tillegg til reglene om erstatning for uaktsomme handlinger, kan både entreprenører og byggherrer være objektivt ansvarlig for skader på naboeiendom etter. De åtte seksjonseierne i Boligsameiet Tellushagen i Nes kommune måtte fortsatt overta boligene de hadde kjøpt, til tross for setningsskader og.


Listverk har blitt revet fra hverandre. Også garasjen er preget av setningsskader. Da blir det naturligvis kaldt, spesielt i gangene. Geoteknisk prosjektering viste behov for lett fyllmasse for å begrense setningsskader. Skolen har en reklamasjonsfrist på fem år.


Skal kommunen klage, må den gjøre det nå. I sin budsjettutredning skriver rådmannen at det er. Problemer med setningsskader var i prinsippet vel kjent og man hadde lagt opp et godt måle- og varslingssystem. Få innblikk i hva som er gjort for å redusere potensielle helse- og miljøproblemer som innsig av gass, setningsskader og overvann rundt nedlagte Brånåsdalen deponi.


Søk i engelsk-norsk ordbok. Huset kan ha stått stødig i år, men endringer i grunnen kan medføre plutselige setningsskader. Dette kan være en ny vannvei under huset, tele, isgang og annet.


En befaring avdekket at flere stikkrenner og setningsskader sør for Atna og nord for Hanestad også må utbedres. Statens vegvesen er som kjent i gang med. Et tyvetalls huseiere på Sofiemyr har opplevd setningsskader på husene sine den siste tiden. Beboerne mistenker at Follobanen har forårsaket tapping av. En nyoppført bolig med åtte leiligheter hadde omfattende setningsskader som følge av feil i prosjektering og oppføring av bygning.


Prøv å finne ut årsaken til problemet – kan det være tung snølast eller setningsskader ? Vedlikehold av hytta: fundamenteringen og dreneringen. Kjøper du If husforsikring kan du være trygg på at huset ditt er riktig forsikret. Sjekk dekning og pris på ditt hus hos If Skadeforsikring Norge! En forutsetning for at en mangel skal kunne gjøres gjeldende, er at det er reklamert tidsnok.


Det er imidlertid viktig å huske på at selv om man har reklamert. FloorLift-metoden Hus og betongplater på grunn som synker har vært et problem over hele verden så lenge bruk av betong har eksistert.

Setningsskader

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg