torsdag 11. februar 2016

Skruer til sponplater

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Vi fører sponplater for en rekke bruksområder.


Denne skruen er utviklet for tre-mot-tre montasje av sponplater.

Skal du sette inn mange skruer , bruker du selvsagt batteridrill og riktig bit (husk at bit og skruespor må stemme overens),. En sponplate skrue eller sponplater skruen er en selvgjengende skrue med en tynn aksel og grove gjenger. Hm, hvorfor finnes det ikke skruer til sponplater med torx hode? Nå har jeg bestilt meg et makita 18v sett, så regner med det vil hjelpe i forhold til min black.


Sponplater er en består av harpiks. Drillen har utbyttbare bits som passer til mange ulike skruehoder. Det er vanskelig å få godt nok feste til skruer i sponplater.


Bor et hull i ytterkanten av.

Også båndskruer og skruer med borspiss, med forsenket, ekstra tynt eller sekskanthode. Finn vår kontaktinformasjon her. Vi har allroundskruer, gipskruer, list- og sokkelskruer, skruer til sponplater , OSB og kryssfiner, terrasseskruer, lettbetongskruer og skruer til betong,.


Monteringsveiledning Opbevaring. Arbor leverer et komplett program av sponplater ,. Flekkmaling, flexilister, fugemasse og skruer som passer til Arbor Panel i MDF og Arbor ferdigmalte sponplater. Tredje mulighet er å bruke spikerplugger, dvs. Spax, sponplate skrue med forsenket, sponplate skrue full gjenge,. Hos MAXBO finner du sponplater til bruk i vegg, himling og visse typer platemøbler.


Skal du forbore til skruer eller plugger i kanten av en sponplate, så er det stor risiko for at platen sprekker. Kjøp på nett eller i butikk. For skruer til stål uten ledning. For feste av sponplater , treplater og terrassebord til treverk og tynn. Rask levering og super service!


Framgangsmåte når du monterer gulvet på undergulv av tre eller sponplater : 1. Spiker, skruer og festemidler. Hva er sponplater , og hva brukes de til ?

Se det store online utvalget av OSB og sponplater hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. ESSVE er markedsledende i Norden på innfestningsløsninger til bygg- og verkstedsindustrien.


Vi har skruene, innfestningene og verktøyet du trenger. Dessuten trenger du spiker, skruer og eventuelt plugger for innfesting av bindingsverket. TTF er en treskrue med senkhode og ribber for enklere forsenking i harde materialer. Stort utvalg av billige OSB- og sponplater. Benyttes til hyller, vinduskarmer og mange andre gjør-det-selv-prosjekter.


Danmarks billigste byggemarkedet, nå i Norge. For montering av sponplater ol. Riktige skruer til all slags vær. Hemmeligheten om skruen som ikke ruster. Byggevarehus ved Eidsvåg i Bergen som tilbyr sponplater til gulv og vegg.


Stabil reol som monteres uten skruer. Fem forsterkede hylleplan av sponplater. Flere reoler kan monteres sammen for økt stabilitet. Skrue for montering av trevirke. Selvborende skrue med sekskanthode.


C5M Bruksområder: Egnet til tre, sponplater og gipsplater sammen med plugg. Våre tradisjonelle sponplater er standard og fuktbestandig gulv, som også ofte brukes som flytende gulv og plattformgulv. I tillegg har vi slissegulv for lyddemping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg