fredag 12. februar 2016

Bordkledning

Bordkledning

Tar du en titt på vårt store utvalg oppdager du også hvorfor levetiden på bordkledning fra oss er lang. Produktene våre er produsert i gran,. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av utvending kledning som beskytter huset i årevis. Kjøp på nett eller i butikk. En bordkledning er en kledning på vegger i hus, laget av stående eller liggende bord festet til veggens bærende konstruksjon.


Vanligvis betegner ordet kledningen. Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Liggende sukledning, Hamre kirke, Osterøy, fra ca.


Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Foto: Einar Karlsen, Riksantikvaren. Stående lektekledning, Sandå stasjon. Ultimalt kledning finnes i hele ulike standardprofiler. All kledning leveres ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt, eller beiset, ett strøk i valgfri farge.


Siden middelalderen har det vært vanlig å bruke tre som kledningsmateriale på norske hus, og det er fortsatt det mest brukte på eneboliger og småhus. Tor-82: Noen som vet hvor lang tid det tar å skifte bordkledning fra stillas på ca kv. Da tenker jeg på riving og sett opp ny kledning. Vi leverer gran- og furukledning i et bredt spekter av tradisjonelle og trendy profiler og i mange dimensjoner og ulike behandlinger.


Vurder om huset kler stående. Gran, lerk, osp, impregnerte, varmebehandlede og fabrikkmalte kledninger. Tips og råd til montering av ulike utvendige kledninger. Valg av tresort til kledning henger direkte sammen med treslagets evne til å ta opp fuktighet ved væreksponering.


Hvis du ikke orker tanken på å bytte ut en utdatert og kjedelig bordkledning , har vi en god nyhet: I mange tilfeller kan du bare sette nye bord oppå de gamle, og. Imponerende formstabil kledning med minimal sprekking og kuving. Royalimpregnert bordkledning i heftige dimensjoner.


Produseres i både gran og furu, og limes med. Dobbelfals er en liggende kledning med fals, forsiden er uhøvlet. Vi bor i et land med mye vær: Sol og varme, vind og regn, kulde og snø, og dette fører til mye slitasje på kledningen.


Bordkledning

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Utvendig kledning x 1rettekant - gran. Den mest vanlige stående kledning er rektangulær kledning, ofte kalt tømmermannskledning.


Har nettopp revet bordkledning som er spikret slik, og sett resultatet. Vil tro at det store omlegget de har lagt opp til også er uheldig. Alvdal Skurlag har stående og liggende kledning, i malmfuru, impregnert og royalompregnert. Profiler kan spesiallages.


Finnes det alternativer til å skifte ut. Lektekledning montert på sløyfer og lekter. Denne anvisningen omhandler utvendig, stående trekledning, med hovedvekt på kledningstyper og.


I Norge har vi lang tradisjon for bruk av utvendig trekledning. Forventet teknisk levetid anslås til minst - år, når man forutsetter normalt vedlikehold. Med vår priskalkulator kan du enkelt finne ca.


Fordi vi produserer store volumer effektivt av både stående og liggende kledning. Vedlikeholdsfri utvendig kledning i massiv PVC. Har du planer om å bytte bordkledning ? Eller skal du bygge nytt og lurer på hva slags materiale du bør bruke til yttersiden av huset? I dag finnes det utallige.


Ta vare på husfasaden - bli bevisst på behandlig av liggende panel. Den skrå kanten på dobbelfals gammel. Se også vår kledningstester som gir deg muligheten til å visualisere hvordan ulike typer kledning og farger fremstår på vegg. Artikkelforfatteren Kristine Nore er forsker ved Treteknisk Institutt. Da kledning ble tatt i bruk, ble den luftet på Vestlandet – lafteveggen ble.


Miljøkledning er en vedlikeholdsfri kledning av seinvokst gran fra Valdres. Gir ingen mikroplast og reduserte utslipp av CO2. Den tradisjonelle kledningen kan. Denne bruksanvisningen gjelder for ny ubehandlet kledning.


Treverk er den mest benyttede kledningstypen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg