torsdag 18. februar 2016

Tepperensere

Våre rensemaskiner for møbler og tepper er grundige og økonomiske i bruk, leverer topp ytelse og har mange bruksmuligheter. Kärchers kraftige og hendige sprayekstraksjonsmaskiner rengjør alle tekstilflater, løser opp og fjerner skitt fra gulvbelegg, møbeltrekk. Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen? Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken.


Grundlig fjerning av fett. Din fagmann når det gjelder maling og tapet.

Pulverlakkert galvanisert stål i rammen, 9mm diameter ramme. Sete og rygg i tvinnet polyester tau. Hos oss kan du leie tepperenser.


Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon, for små og mellomstore flater som tepper og møbler. Lilleborg tilbyr maskiner for tradisjonell dyprens og smarte løsninger for hurtigrens. Den kraftige motoren i Kärchers.


Priser vises kun hvis du er innlogget. Ren Service AS utfører markedets beste tepperens i Oslo og Akershus.

Få bedre inneklima med regelmessig rens av tepper utført av en profesjonell aktør! Gulvvaskemaskiner, roboter, vann- og støvsugere, tepperensere , enbørstemaskiner: Lilleborg leverer maskiner til alle dine profesjonelle rengjøringsbehov! Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes. Rensemiddel selges som rekvisita.


Utleie møbel- og tepperensemaskin. Vi leier ut Kärcher proffe rengjøringsmaskiner til private brukere (husholdning) og bedrifter. Nilfisk tilbyr et stort utvalg av tepperensere til ethvert behov. Kraftige og effektive skuremaskiner for enhver oppgave.


En kombinert teppebanker, støvsuger og tepperenser (tørr-rens) med batteridrift. Svært effektivt børstesystem med doble vasler som rengjør dypt i underlaget med. Til rensing av selv de mest skitne tepper og møbler.


En liten og kompakte ekstraksjonsmaskiner, til rengjøring av. To små kompakte ekstraksjonsmaskiner, til rengjøring av tekstiler. Opprett eller aktiver tilbud Din handlekurv Vis tilbud Sjekk ut. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, pigghammere, tepperensere , store vinkelslipere og lignende. Se eksempler på verktøy på bildet nedenfor.


Meget robuste maskiner bygget i uknuselig plastmateriale.

En kraftig bar membranpumpe sikrer. Problemfri drift dag ut og dag inn Klikk for å sammenligne. Vi har blant annet skuremaskiner, industristøvsugere, vannsugere, feiemaskin, tepperensere og høytrykksspylere. Med regelmessig rengjøring, kan overflater som tellere, skap, vask og gulv holde pen.


Vi har alt du trenger av renholdsmaskiner til faste lave priser og god leveringstid. Profesjonelle tepperensere for rengjøring av alle typer områder. NOWAS AS bruker cookies for å bidra til en enkel surfe- og handleprosess. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.


Du kan lese mer om vår bruk av. Motta tilbud og produktnyheter. Finn oss på sosiale medier. Kontakt oss AMERICAN LINCOLN NORGE AS.


NOWAS AS er Norges største total leverandør av profesjonelt vinduspusserutstyr. Vi er spesialisert på utstyr til vinduspuss. Hos NOWAS AS finner du landets.


Teppeshampo velegnet til den nye hurtigrensmetoden med Taski Procarpet tepperensere. Med mange års bransjeerfaring vil vi vise at vi evner å tilpasse oss markedets­ krav. Nilfisk tepperensere hjelper deg med å holde tekstiler, som tepper, trukne stoler og bilseter, rene og flekkfrie.


De er enkle å bruke og har maksimum sugekraft for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg