mandag 8. februar 2016

Sørbø trelast

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Maxbo har alt av listverk. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. I handelen inngår to byggevarehus og et logistikksenter i Stavanger-området.


Ryfylke Trelast er den største totalleverandøren av nye boliger og byggetjenester i Ryfylke. Vi har egne byggefelt, tomter, hytteområder og boligprosjekter.

Rogalands største dør- og vindusutstilling, et bredt utvalg på gulv, kjøkkenavdeling, malingsavdeling, stort utvalg i verktøy. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Vi har også et stort utvalg av kjøkkeninnredning, kjøleskap og hvitevarer.


Sørbø trelast jobber først og fremst mot proff-markedet. Våre kjøkkenkonsulenter er behjelpelige med blant annet råd om valg av riktig kjøkken og oppfølging i. Byggmakker har en rekke kjøkkenløsninger for enhver smak. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom butikkene.


Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris.

Bedriftsinformasjon hentes fra Brønnøysundregistrene, blant annet hovedenhetsregisteret og underenhetsregisteret. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål.


MAXBO har trelast som listverk, panel og kledning til lave priser og hjemlevering. Kjøp på nett eller i butikk. Om bedriften er medlem av opplæringskontoret, skal du ta kontakt med opplæringskontoret for å få vite meir om læreplassar. Sjå meir informasjon under fanen.


Hjem Trelast og byggevarer Trelast Utvendig kledning. Her har vi samlet konstruksjonsvirke og annen høvellast som rekker, lekter, sløyfer og trelast som er fingerskjøtt og fotkappet. Tre er enkelt å bearbeide og svært miljøvennlig. Høy styrke i forhold til vekt gir muligheter for store spenn.


Vi produserer det meste innen justert trelast. XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Hos oss får du eksperthjelp på de fleste områder innen trelast og byggevarer. Besøk oss i dag, våre eksperter.


Gå til en av kolleksjonene over, eller gå til alle produktene og send prisforespørsel til forhandleren. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Det er viktig at alle felter fylles.


Forskalingsmaterialer benyttes i hovedsak som forskaling til murarbeider.

Andre lokale forretnings sider. Sørbø Trelast AS, Breiflåtveien 2 Stavanger. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. OBOS i Stavanger Billetter. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter.


Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. I våre butikker møter du fagfolk. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy.


Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast , tak, mur. Vis Tom Sørbøs profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Tom har jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Toms.


Vis Leif Skrettings profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Leif har jobber oppført på profilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg