torsdag 14. juli 2016

Bord messing

Hvilket bord er du på jakt etter? La livet ditt innrede stua. Nå har salget startet på IKEA, med massevis av varer til en ekstra god pris. Det er enkelt å få varene med hjem.


Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alltid lave priser og et stort utvalg! Shop Bord hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Rundt bord med bordplate i marmormønstret herdet glass og understell i messing.

Endelig har det største bordet fra den populære Hamilton-serien kommet. Tidløst, moderne og minimalistisk sofabord i metall, med en topplate i messing. Ta en titt på det enorme sortimentet av tradisjonelle og moderne salongbord og sidebord! Du kan velge mellom enkeltstående bord og grupper av bord. Edgy sofabord med messingplate.


Kjøp Messing bord på Kelkoo. Messingplaten har et børstet uttrykk, med stålunderstell. Bordet har en praktisk hylle til oppbevaring av småting som stues bort. By Lassen Kubus Vase Lolo Sort.


Louis Poulsen Patera Ø90cm. I JOY-serien finnes sittemøbler, flere bord og en tv-benk. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Bord Sola Bakke er et nydelig og lekkert bord fra vår leverandør Bloomingville. Kombinasjonen messing og lys grå er enestående! Messing og kobber er fint og det er trendy, men akk så kjedelig å pusse.

Hos Trademax finner du et stort utvalg av marmorbord. Hva med et rundt bord med messing ? Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Dette sidebordet er laget av metall og har en svart lakkert ramme og messingplate på toppen. Platen er avtagbar og kan brukes som brett. Clam-serien er en familie av tak- og bordlamper, hvor de to lampeskjermer omgir. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax.


Et hvitt bord er lett å style med favorittingene dine – og dette tar heller ikke så stor plass. Hyll det individuelle, dekorative og eksklusive med et håndlaget bord i messing. Med tiden får bordet en vakker patina om du velger å. Stilrent Lubeck settbord fra LG Interiør.


Et solid stuebord som passer til det meste! Flytt inn i vårt univers av kvalitetsdesign-bordlamper. Bestill på nettet i dag, og du har din lampe innen 1-uker. Denne lampen er vendbar, og kan brukes både som vegglampe og som bordlampe. Vi har noe for enhver smak.


Dermed gis det mulighet for at lampen kan endre funksjon hvis man gjør om på den. Kontraster er ofte nøkkelen til deres inspirasjon. De er dedikerte til den skandinaviske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg