mandag 18. juli 2016

Voks til gulv

Vi er her for å bidra til ditt hjem Bestill en gratis vareprøve i dag. Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr. Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Et gulv behandlet med naturlig olje og voks blir også antistatisk.


En antistatisk flate trekker ikke til seg støv og er dermed lett å holde ren.

Kan brukes på alle typer gulv av heltre, parkett og kork - til innendørs bruk. Behandling av gulv med voks er det ikke så mye av i private hjem. Men gulvvoks har fremdeles en viktig funksjon der hvor det brukes profesjonell rengjøring. Lut og vokstil faste lave priser. Har et hvitoljet gulv på kjøkkenet som skal behandles.


Hva er forskjellen på olje og hardvoksolje? Finnes det gulvolje uten div terpentin? HARD VOKS : Såkalte skjellakk.

Både gulv , benker og møbler kan altså få nytt liv ved hjelp av reparasjonsvoks. Vil du forsøke å fikse skaden selv,. I motsetning til et lakket gulv , kan slitasje på hardvoksolje repareres lokalt uten bruk av store maskiner. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Fargeløs voks er fin til tømmervegger m. Brukes til å fjerne knirk i gulv , ofte tynnet med Liberon Møbelrenser. Reparasjonssett for mindre reparasjoner av Kährs komplett utvalg av gulv.


Settet inneholder: 10x Hard Wax pinner (4cm) 1x fyllstoff applikator inkludert slipeplate. Her skal vi ta for oss hvordan man skal overflatebehandle med voks som inneholder løsemidler eller er emulgert i vann. Vi skal også ta for oss hvordan man skal. Den kombinerer alle de gode egenskapene fra både olje og lakk.


Er derfor spesielt perfekt for gulv. Hardvoks-olje er basert på naturlig olje og voks. Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du hvilken behandling som er best: olje, lakk, voks , såpe eller maling.


Sitat fra bruker av voks : ”Det kommer aldri mer polish på disse gulvene.

Priser vises kun hvis du er innlogget. Komplekse parkett gulv mønstre kan best verdsatt når finishen er skinnende og feilfrie. Du kan opprettholde denne finish med voks , men over tid voks vil samle støv. Voksing gulv er stort sett en ting fra fortiden, en relikvie av æra når housekeeping konsumert mange timer hver uke. Dagens no- voks tre og vinylgulv krever bare.


Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Et olja gulv gir det mest naturlige gulvet. Dekorvoks, deretter må den overbe-. Gjenopprett fargen i skadede planker raskt og enkelt med voks som fås i alle Pergos gulvfarger. Til gulv , lister, dørkarmer og møbler.


Lut, grønnsåpe, voks eller olje gir det mest naturlige gulvet. Lakk, og særlig blank lakk, gir en mer kunstig overflate som riktignok er slitesterk, men. Anbefales på tregulv, parkett og kork. Spesielt egnet til belastende gulv , trapper, kjøkkenbenker og møbler, samt lakkering av våtrom.


Behandle gulvet med Wax Care Plus rett etter legging! Gulvvoks brukes til første vedlikeholdsbehandling av nylagte gulv , samt til periodisk vedlikehold og. BESKYTTE FORNYE VEDLIKEHOLDE GULV VEGG TAK KJØKKENBENK LAKK OLJE HARDVOKS-OLJE VOKS KUNNSKAP OG KVALITET Vi i Alanor er genuint opptatt av at kunden skal få et godt.


Presse og pressekontakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg