fredag 8. juli 2016

Laftet spikertelt

Komplett med undelagspapp på tak og og kraftig fundamentramme med. Hvorfor velge miljøvennlig laftet spikertelt eller hytte fra spikertelt. Et spikertelt settes opp på en dag, på ferdig underlag.


Meget bra beliggenhet og egen parkering rett utenfor døra. Sasna Tømmerhus leverer laftede tømmerhus og hytter i alle fasonger - alt fra bolighus til små anneks. Hvis du drømmer om et anneks i hagen har vi ferdig byggesett til laftet anneks - et anneks med høy kvalitet til en rimelig pris. Bestill byggesettet, få det levert.


Knut Helges spikertelt var som skapt for nordiske forhol men tålte ikke regn. Vinduer har u-verdi på 2. Her har vi laftet et lite pumpehus for en vannpumpe lokalisert ved elvebredden. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks? Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris.


Info om laftet spikertelt. Resultater fra søkemotorer! Det oppfordres til å lage seg en. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Velg mellom standard og skreddersøm hytter.


Vi bygger i store deler av Sør-Norge. Vilde laftet vedbod fra Tradlaft. Grunnflaten er på 1kvadratmeter. Stavlafte anneks, laftet anneks.


Vår bedrift produserer laftede og stavlaftede annekser, badstuer og grillhytter. Når man bestemmer seg til hvor vogna skal stå for en stun er det vanlig å bygge eller kjøpe et spikertelt som en forlengelse av stua. Her kan du lese om konstruksjon og det som inngår. Velkommen til Elsola Design Hytter, anneks, laft, tømmerkoier, spikertelt , grillhytter, campinghytter og uthus til hagen - på hytta - ved fjorden - på fjellet.


Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Passer utmerket til de fleste campingvogner. Leveres med vegger, gulv, tak, vinduer og dør. Utskjæring til dør er ferdig.


Spikertelt for selvbyggeren. En laftet konstruksjon passer perfekt in i naturen og skaper en. Her selger vi laftede hytter, garasjer og ikke minst spikertelt til campingvogner. Vi har en rekke modeller av. Hyttene er laftet av førsteklasses trevirke, tørket til optimalt fuktinnhold.


En modell fra en hyttekatalog er. Finn beste pris på Rubrikk. Bygg et anneks og skjem bort dine overnattende gjester. Her finner du både inspirasjon og byggeveiledninger til hvordan du bygger et anneks.


Vår visjon er å kunne gi muligheten for å bygge et drømmehus til hver kunde, hvor moderne uttrykk ivaretas med. Kan brukes videre som garasje, bod osv. Drømmer du om det gode liv på hytta? Fjellforsen Camping i Hemavan.


Godt vinterisolert bygd av laftet tømmer. Prosjekter og prisen på trehus av laminert finér trelast, bygge og designe hus fra laminert finér trelast, mer enn 1prosjekter. Hokksund - Øvre Eiker - Laftet enebolig beliggende i et et. Vi vurderer å kjøpe en campingvogn med spikertelt , altså hytte.


Men da er det viktig å merke seg hvordan man plukker ned laftet ,. Hos MAXBO finner du alt du trenger til uteplassen. Kjøp på nett eller i butikk. Alle modellene kan forandres, både i planløsning og fasade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg