tirsdag 26. juli 2016

Hay interiør

Håndplukket utvalg interiør og design. Bestill fra vårt lager i Norge. Finn hay interiør nå på Kensaq. Offisiell HAY -nettbutikk i Norge.


I would like to subscribe to the newsletter Your personal data will help us when we send out newsletters as you will receive.

Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design. Dette er dansk interiør design på sitt beste til en rimelig pris. Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet. Kjøp Hay på nett - Bolina. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Besøk vår nettbutikk idag! Fra danske HAY har vi et bredt utvalg flotte møbler og accessories til hjemmet til en god pris.

Shop enkelt online eller kom innom oss på Bærums Verk! Du finner Hay hos designdelicatessen til gode priser. HAY House Oslo er det danske designmerket HAY sin første brand-store i Norge, og under de imponerende takrosettene i den gamle bygården i Homansbyen, finner du.


Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. HAY : Slit Sofabord HAY Slit Sofabord er et simpelt metall sidebord som kommer i tre former: runde, rektangulær og hexagonal. HAY : About A Lounge About A Lounge stolen har en kompakt kropp med flytende formede armlener kombinert med runde treben.


Allerede året etter lanserte HAY sin første møbelkollekjson på den internasjonale møbelmessen IMM i Køln. HAY EVERYDAY CUTLERY – Teaspoon, pk. Everyday er en bestikkserie bestående av vanlige kniver, gafler, skjeer og. IN-teriørbutikken har en klar skandinavisk profil med kjente merkevarer.


Maze, fra veggklokker fra Normann Copenhagen til vaser fra Lyngby, og fra lamper fra Muuto til bord og puter fra HAY. Innenfor tepper startet Hay med teppet Pinocchio. Pinocchio-teppene ble en så stor suksess at det siden har blitt kopiert utallige steder, men aldri i samme fine. En nisjebutikk innenfor interiør og design, både i Oslo og på nett!


Her finner du unik design, skap ditt eget fantastiske univers med våre produkter.

Køb blandt andet Hay møbler såsom stole og borde og Hay boliginteriør såsom tekstiler og brugskunst. Norsk nettbutikk og magasin i ett. Likevel er jeg svært interessert i og opptatt av HAY som bran og bruker det en god del i interiøret. Visjonen er å skape funksjonell og estetisk flott design.


Veggstativ, Indian plate rack i størrelse L, fra Hay. Vi har funnet sesongens fineste interiør til ba stue, soverom og kjøkken - og gir deg et innblikk i de vakreste motehjemmene! PNINGSTIDER ÅpningsHverdager: 10.


Design i butikk og på nett. Våre dyktige interiørarkitekter står klare til å hjelpe deg å velge de beste produktene for deg og ditt hjem. Beste Priser På Hay Spisebord. Norges ledende leverandør av kontormøbler og interiør til kontoret, helse, skole og barnehage.


Hos PREG interiør finner du egenutviklede produkter av høy kvalitet, i tillegg til et bredt utvalg innenfor gaver og interiør fra kjente merkevarer. Hay Butler trappestige oljet eik. WATTSON LED lampe Old Havana Blue. Backe i Grensen er en eksklusiv minikjede med personlig service og et håndplukket utvalg fra de beste leverandørene, vi er spesialister på bryllupslister.


Illums Bolighus har flyttet til nye flotte lokaler i Vikaterrassen, første åpningsdag er 7. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. HAY har flyttet fra Hegdehaugsveien og inn i nyåpnet HAY House Oslo i Josefines gate 23. HAYinteriors offers a high level of design. Raw food er nemlig rå mat som ikke er prosessert eller varmet opp over grader. Oslo Raw er også vegansk, så her får du ingen retter med kjøtt eller.


Hay sine prinsipper om god design til rimelige priser gjelder for Wrong for. Hay i Bergen, og kan sende Hay til resten av Norge. Abonner på HAY Kontakt oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg