fredag 15. juli 2016

Leie tepperenser

Klart du kan leie verktøy av MAXBO. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Utleie av tepperensemaskiner. Har du behov for å rengjøre tepper, møbler eller bilinteriør?


Rimelig leie av tepperenser i Trondheim og omegn.

Kompakt og stillegående tepperenser med spray- og oppsugingsfunksjon for store teppeflater og møbler. Velegnet for profesjonelt renhold. Hos oss kan du leie tepperenser. Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon, for små og mellomstore flater som tepper og møbler. Din fagmann når det gjelder maling og tapet.


Vi leier ut Kärcher proffe rengjøringsmaskiner til private brukere (husholdning) og bedrifter. Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler.

Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes. Rensemiddel selges som rekvisita. Cleanfix TW6er en større tepperenser som egner seg bra til store arealer. Den har flere dyser som sprayer ut veske og er svært effektiv til.


Tepperenser , CleanFix TW300. Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen? Lei alt fra bil, båt og motorsykkel til friluftsutstyr og verktøy av andre privatpersoner på Norges største markedsplass for leie av ting. Markedets beste tepperenser. Ren Service AS benytter seg av profesjonelt utstyr for å rense tepper.


Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Reservèr maskin om du vil leie en helg. Du kan laste ned veiledning til hvordan du bruker maskinen her eller klikk på bildet under her. Døgnpris: Kr 27- Helgepris: Kr 45-Maskinene er meget enkle i bruk. Vi gir deg nødvendig veiledning.


Maskinen er også velegnet for å rense møbler, seter i bil.

Ski Bygg har et stort utvalg av spesialverktøy som du kan leie til avtalte tider basert på døgn og helgepriser. God kvalitet til lave priser. Du kan rengjøre vegg-til-vegg-tepper, møbler og bilseter helt inn til. Leveres både med lite munnstykke til bilseterens og. Naboen kåret til Europas beste utleieselskap!


Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Lagerboder til leie i Gardermoen Næringspark ved Jessheim. Dersom du er på flyttefot på Øvre Romerike er dette et rimelig alternativ. Vi leide en tepperenser på Maxbo Løren i Oslo, den fungerte fint. Foma Combivac er en smidig og praktisk rensemaskin som passer til mindre og mellom store arbeidsoppgaver.


Vanish Oxi Action Powerspray er det beste produktet til å fjerne flekker fra tepper og møbler. Obs BYGG er til for forbrukerne. Den er kraftig, med utrolig virkning. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


Siden er under opdatering, venligst henvend dig i butikken. Spesialist på tepperens og tradisjonell vasking av alle typer tepper. Full gjennomvasking av håndknyttede tepper. Avansert flekkfjerning og luktfjerning.


Få tilbud fra flere leverandører fra Drammen. Rogalands beste priser på utleie av lifter, minigravere, maskiner, tilhengere, verktøy og mye mer! Fjerner støv, skitt og fett. Rensing av tekstiler reduserer faren for allergi, fjerner flekker og dårlig lukt.


Leie en tepperenser , men bruke den såpen som gir det beste resultatet. JEg har kjøpt inn sånne små børster fra Nille og. Jeg skulle også ha renset setebeltene.


Vår tepperens og møbelrens fjerner effektivt flekker og smuss fra alle typer tekstiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg