mandag 25. juli 2016

Glass under peis

Glass under peis

Det du egentlig ønsker deg. Sjekk ut Glass Under Peis. Vi kjøpte glassplate til å ha under vedovn på Obs bygg i fjord høst.


De hadde mange størrelser, og greie priser, vi betalte rundt 50- for vår plate, den er. Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Glassplaten gir et eksklusivt utseende, i forhold til tradisjonelle stål eller.


En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet brennbart materiale. Både klart og sotet glass. Leveres i variantene klart og sotet 6mm herdet glass. Har de spesielle ønsker til deres ovn eller peis ? Vår praktiske gulvbeskyttelse fås i svart eller grålakkert metall, herdet, gjennomsiktig glass og i noen tilfeller polert marmor.


Gulvbeskyttelsen fås i både. Finner du ikke glasset til din peisovn i sortimentet under ? Gulvplater i herdet, klart glass , leveres C-kantslipt eller fasettslipt. Jeg har lyst på plate av herdet glass under vedovnen. Har noen av dere erfaring med det?


Legger det seg etter hvert støv i kanten under plata, eller vil den være. Herdet, klart glass gir et rent og naturlig uttrykk uten å ødelegge for kjøkkenets design. Standard høyde for overskap kjøkken: 54cm. Vi har et bredt utvalg peiser.


Slik får du fyr i peis og ovn. Røykrør og montering vil komme i. Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. Vi anbefaler at man fuger med en smal og transparent silikonfuge mellom glass og gulv.


På denne måten unngår man at urenheter kommer inn under glassplaten. Se pris på peisen eller peisinsatsen som passer til ditt hjem. Denne isolerer og beskytter bunnen, og gulvet under ,. Når man skal installere en vedovn eller en peis er det noen ting man må ta hensyn til,.


Glass under peis

Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. Kaminer og peisinnsatser skal ha slik plate under hele omrammingen. Kjøpe peisovn eller vedovn?


De fleste peisovnene har glass med godt innsyn til flammene og flere kan. Aduro glassgulvplate i halvmåne fasong, utført i herdet glass. Med hjelp av en varmeprosess herder vi glasset slik at det blir 4-ganger sterkere enn vanlig glass i samme tykkelse.


Glass under peis

Jøtul FS 1er tilpasset Jøtul I 5med glass i front. Kjøp Gulvplate i glass dråpeformet. Det anbefales å fuge med en transparent, smal silionfuge så det unngås å få urenheter under glassplaten.


Hvis gulvet under og foran ildstedet er av brennbart materiale,. Kjøp en herdet glass plate som du legger over. Godkjent som gnistfang og du trenger ikke annet enn å legge det rett på gulv. Da slipper du noe utbedringer og koster. Gulvplate til peis brannsikker sort 100x80cm is available for purchase in increments of 1. Herdet glass er ganger sterkere enn vanlig glass og kan monteres også bak koketopp.


Glass under peis

Vi leverer også annet interiørglass. Har sett platene i stein, kobber. Hvilke alternativer finnes? Peisen dere leverte fungerer meget bra! Under tar vi for oss hovedgruppene innen.


Vil du se maksimalt av ilden, skal du velge blant våre peisovner – de aller fleste peisovner har svært sjenerøse glass på tre sider. Her finner du informasjon om glassveranda og vinterhage eller lysthus. Skal du pusse opp eller bygge nytt? Dette er stedet for å finne inspirasjon til jobben. Landsdekkende med lokale fagfolk som hjelper deg å velge og installere riktig peis eller ovn.


Norges ledende faghandler for peis og ovner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg