onsdag 13. juli 2016

Laftehytte byggesett

Finn laftehytte byggesett hvis du ser nå. Latlaft log cabins – produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder. Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss.


Dersom du kommer til oss med din drøm om å eie eget hus ( laftehytte ), vil vi hjelpe deg med å. Komplett byggesett inklusiv takkonstruksjoner.

Taket leveres komplett med taktro, folie og isolasjon. En nøkkelferdig høykvalitets kundetilpassede laftehytte med arkitektens smakfulle innredning - med det lille ekstra, samt kvalitet som varer i generasjoner. Laftehytte byggesett priser. Kvalitet til en rimelig pris. Ny generasjon SMART-hytter.


De bør nok stå litt for seg selv, omgitt av natur. Vårt mål: Å bygge din familiebolig!

En produsent av tømmerbygninger som har vunnet. Er jo litt greit når en skal sammenligne forksjellige typer hytter og vite litt om ca pris for byggesett. Tradisjon og moderne Fantastisk laftehytte som kombinerer det moderne og det tradisjonelle. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet.


Velg mellom standard og skreddersøm hytter. Vi bygger i store deler av Sør-Norge. Orkla Laft leverer blant annet laftede hytter og hus, og komplette byggesett , i hel-laft eller stavlaft, med utstrakt individuell tilpassing. Hos oss får du ferdighytter levert enten som byggesett , montert råbygg eller helt nøkkelferdig hytte. Under oppføring stor stavlaft hytte på fantastisk utsiktstomt på Geilo.


Lurer du på hva hytta vil koste ferdig oppsatt? Nedenfor viser vi våre beste estimat på nøkkelferdige priser for hyttene våre. Dette er prisantydninger som du. Skreddersydde løsninger for enhver smak. Hvis du er ute etter anneks, sauna, elegante paviljonger, garasjer eller luksus feriehytte har du kommet til rett sted.


I tillegg er det en hems med kvm. Prisene gjelder for alle leveranser inntil mil fra vårt lager på Minnesund.

Alle hyttene leveres som byggesett og etter gjør-det-selv prinsippet. Det vil si at alle produktene kan settes sammen av ufaglærte personer. Tømmerhus og tømmerhytter. Mulighet for endringer i planløsning-vennligst ta kontakt for mer info og priser!


Anneks til rimelige priser! Vi sender over hele Norge. Få hytta levert utvendig ferdig, en god løsning for å spare penger! Der er også prisen rundt det samme, men noe.


Produkter kan leveres over hele landet, som nøkkelferdige bygg klare til bruk, byggesett eller råbygg. Byggesett eller med montering? Vi har meget gode referanser fra mange av våre tidligere kunder. Drømmehytten leverer hytter – dvs. Våre hus og hytter leveres som byggesett som komplette gjør-det-selv-pakker.


Alt er selvsagt merket og nummerert. Maskinlaftet tømmerhytter. Tør du å lage en dinosaur i ditt eget hjem? Over år med fornøyde kunder.


Bedriften ble da startet av Emil Gåsvand som fortsatt bidrar aktivt i virksomheten. Vår visjon er å kunne gi muligheten for å bygge et drømmehus til hver kunde, hvor moderne uttrykk ivaretas med. Det estiske byggservice tilbyr et bredt utvalg av ulike byggetjenester: som hovedentreprenør bygger vi nøkkelferdige laftehytte , laftehus og tømmerus i Norge.


Våre bygg produseres i bindingsverk som precuttet byggesett eller produsert som monterte veggseksjoner. De produseres innendørs i tørre produksjonslokaler. Alle lamelltømmer hytter kan leveres som standart byggesett.


Standart byggesett kan leveres i hele Norge. Levering av byggesett på tomten. Røros 2Smartlaft var den første modellen der vi kombinerte vår Sintef-testede laftekasse med en loftetasje bygd i solid bindingsverk. Kommentarer : Leave a Comment.


Vi hjelper deg med anbud på laftehytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg