tirsdag 19. juli 2016

Børstet eikeparkett

Parkett 1-stav Eik Nordic, børstet og hvitmattlakket. Eikeparkett (38) Ask parkett (6) Laminatgulv. Det er mange fordeler med en slik overflate. Nydelig grå-lasert parkett i børstet og mattlakkert overflate fra Nordic Flooring, designet av Halvor Bakke.


Fas alle sider og enkel montering med 5G klikk. Med parkett har du uendelige muligheter.

Velg blant klassiske parkett gulv eller nye og spennende gulv med ulike farger, former, behandling og karakter. Beskrivelse Teknisk info Enkel og stilren 1-stavs eikeparkett som gir interiøret et fritt spillerom, med andre or. I vår gulvguide gir vi deg muligheten til å prøve vår parkett i ulike interiør.


Filtrer forskjellige gulv og prøv deg frem til du finner ditt drømmegulv. Lekkert gulv i eikeparkett fra boen i hele 29cm bredde. Behandlet med hardvoksolje. Et fantatisk tregulv til KUPP PRIS!


Vi har super rask levering 1-dager på.

Gulvet har en mattlakket børstet finish som løfter fram eikens. Men hva anbefaler dere av oljet eller lakket parkett? SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett.


Ved å blande de klassiske 1-stavs gulvbordene med moderne innfarginger og behandlinger har vi laget et. Boen parkett - Eik Andante Børstet Castle fas LivePure, Plank. Meget fin mm, Live Matt Lakk eikeparkett fra Boen. Alltid gode priser på Tregulv fra Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Eik Olof 1-stavs plank, er et ekte rustikt produkt hvor overflaten er håndskrapet og dypt børstet for å forsterke skjønnheten og. Bestillingsvare 5-dager.


Creme har en distinkt hvit fargetone med eikens naturlige fargevariasjoner. Overflaten er børstet og med matt lakk. Harmoni Eik Hvit Rustikal er en flott hvitlasert, børstet , og mattlakkert eikeparkett med innslag av kvist. De brede bordene med minifasede langsider gir et.


Kährs er en verdensledende produsent av tregulv som gir en komplett gulvløsning for ditt hjem. Hvitoljet, sagskåret, børstet. Gulvet som vises i stue er 1-stav Eik Tind XL, børstet og hvitoljet.

Rask og sikker legging med limfritt 5G Clic lås. Ferdig lakkert med slitesterk overflate. Gulvene sorteres etter en rekke egenskaper som for eksempel størrelse og antall kvist, men også fargevariasjon, trestruktur, sprekk og andre virkesfeil kan det.


Boen Old Grey Eik 1-stav 138mm - Børstet og oljet. Har veldig lyst på olja eikeparkett ,. Alternativet er kanskje å velge børstet , matt lakk. Olja gulv får med tiden sin naturlige patina.


Dette er en en-stavs varmebehandlet eikeparkett som er børstet og oljet. Børstet overflate gir et mer eksklusivt, ekte og naturtro preg enn en overflate som er jevn og glatt. Liv, dybde og struktur i gulvet er det som kjennetegner denne.


Vi ser at utviklingen går mot bredere og lengre bor gjerne med en helt naturlig overflate som er børstet for å fremmheve tresturkturen. Proffkunde eller privatperson? Hos oss finner du gulv til alle hjemmets rom. Oppdag vårt brede utvalg av parkettgulv, laminatgulv, vinylgulv samt gulv- og veggbelegg.


Naturfarget og rustikt gulv med en børstet matt overflate. Fargespill og forekomst av kvist og yteved. Gulvet kan legges i alle rom bortsett fra våtrom.


Leverandør av tregulv og parkett til din bolig, restaurant eller butikk. Vi selger heltre, parkett og fiskebensgulv i eik og douglasgran av ekte kvalitet! Når man hører ordet “parkett” er det vanlig at man tenker på tregulv generelt.


Sannheten er at parkett kun innbefatter tregulv som har en delt. Standard bredde er 185mm, men fås også i 2og 260mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg