torsdag 12. desember 2019

Korrugerte plater

Ruukkis bærende profilerte plater lages av høykvalitets stål eller aluminium med en flytegrense tilpasset formålet. Bruk plater til å bygge et altantak. Vi har også noen flotte i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt. Hvilken bølge plate foran deg er den mest passende avhenger av hensikten med disse taktekking.


Korrugerte plater er det for salg i alle former og størrelser. C – en fiberbetong plate for fasade og interiør. Platene er forsterket med glassfiber.


Fra våre samarbeidspartnere kan vi levere dekorplater (mønstrede, pregede og fargede plater ), perforerte og korrugerte plater , samt plasma-,. Perforerte plater til bygg-, metall- og ventilasjonbransjen, samt til industrier som oppdrett og fiskeri, olje og gass, næringsmiddel og landbruk. Hos oss i Plannja finner du tak og tilbehør som beskytter huset ditt i all slags vær, fra kraftige høststormer og snøvær til varme sommerdager.


Korrugerte plater

Omkring 19kom også korrugerte plater av aluminium og legeringer av sink på markedet, senere også korrugerte plater av fiberarmert plast. Norges Byggforskningsinstitutt Profilerte plater av stål, med forskjell. Feste for korrugerte plater passer til profilbredder med bredden B. I delt stand og i kombi nasjon med bærejern passer festet til de fleste profilbredder. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. For oppheng av rør, ventilasjonskanaler eller annet utstyr til undertak eller himlinger av metall, for eksempel trapes-/ eller korrugerte plater.


Løse plater og verktøy kan falle ned. Stabler med stålplater er tunge og kan derfor utgjøre store punktlaster. På boligtak velges oftest taksteinsplater som de fleste finner langt mer dekorative enn.


Få siste nytt om prosjekter og arbeid. Kjøp 【 Takplate TP】 hos Byggmax her ⭐ Flere varianter EAN: Prisgaranti → Så du er 1 sikker på å gjøre et kupp. Vi tilbyr stålplater, beslag og takplater til landbruk og industri.


Er en profilert, sinkbelagt og lakkert plate som representerer en ny måte å bygge etasjeskille på. Den forener støpeform og armering i en og samme operasjon. Referanse: Spiral viklede rør i. Dette er en meget pen taksteinsplate som leveres i stegs plater.


Har en veldig fin avslutning ned mot raft som gjør den takket vakkert å. Ved større laster, bør denne fordeles jevnt over flere hengere. Panelene gjør svært solide vegger som krever ingen eksterne eller interne støtter utover korrugerte plater selv. Asfalt vs korrugerte taktekking.


Når du har å velge en viktig ting som materiale for taket ditt, bør du vurdere fordeler og ulemp. Stene Stål Produkter AS er den eneste grossisten i Norge som har spesialisert seg kun mot salg av stål til stålbyggere. Leveres i krympefolie-emballerte pakker.


Vi importerer produkter som ALUCOBON en aluminium laminatplate, WELLTEC, korrugerte plater med bølgevarianter, LINIUS,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg