onsdag 18. desember 2019

Lage vinstativ

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Vinstativ med plass til alt fra til flasker. Kan settes sammen i serier. Er du ute etter et vinstativ som er helt utenom det vanlige?


For mange er kjøkkenet selve hjertet i hjemmet.

Det er stedet hvor vi tilbringer mesteparten av tiden med å spise, lage mat. Square er et svært populært vinstativ i kvadratiske moduler av tre, enten som kryss eller enkeltrom. Lar deg oppbevare vin til en rimelig pris per flaske. Bygg et vinstativ - et DIY-prosjekt for vinelskereI vino veritas! Sannheten ligger i vinen).


Ikke uten grunn sprer dette ordtaket over hele verden i så mange. Til stue, kjøkken, vinkjeller. På ikea fant jeg Inreda vinstativ som jeg forsøkte meg på å få inn i mine Faktum kjøkkenskap men dette ble litt trangt og en lite praktisk løsning.

Se hvordan du kan lage lysestaker, skohylle, vinstativ eller penneholder av pvc-rør! Disse utrolig fine prosjektene lager du enkelt selv. Med de spesialdesignede monteringsbeslagene kan du også benytte individuelle dimensjoner og ønsker til å lage ditt helt eget vinstativ. Selvmonterte vinstativ i tre. Ingredienser for å holde orden i alt til kjøkkenet.


Det går mye kjappere å lage mat når du finner det du trenger i en fei. Med stativene våre får du full. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Lekre, Morsomme og Tøffe Vinholdere til deg selv eller som gave. Norges eneste gjør det selv magasin. Kjempefine vinstativ -lag din egen vri av paller:-)) stk paller blir en fin sengegavl:-)Velg å ha dem slik som dette,eller male dem i din farge. Vintilbehør og annet relatert til vin!


Her finner du vinstativ , korketrekkere, vinluftere og annet stilig og eksklusivt vintilbehør! Begynner du først å lage vin, så blir det fort endel flasker av det, og de bør lagres skikkelig slik at vinen din blir best mulig. Original DIY idé - lage vinskap fra boks.


Nettstedet vårt benytter cookies.

Metall og tre kan kombineres vakkert. Bygg en vinhylle selv - i skandinavisk stil. This Pin was discovered by Willy i Sandefjord. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Jeg liker å dra på ferie,være ute i naturen, lage god mat,vidomsorbøker o. Jeg ser på meg selv som en person som. Dersom du skal lage vin trenger man i utgangspunktet en ting. Vindruer inneholder det som trengs av væske, syre og sukker, og det er tilogmed gjær i. Bygg ditt eget vinstativ og sjekk dine ferdigheter Liker du å drikke vin? Jeg må tilstå her at mitt glass vin har blitt en tradisjon om kvelden. VINSTATIV Stativ for vinflasker.


Bære eller bruke på kjøkkenet? Dette flaskestativet har flere bruksmåter. Ekstra stemningsskapende er det også med en pupitre, et frittstående vinstativ i tre. Stort utvalg av veggmonterte flaskeholdere.


Sjekk ut ukens tilbud som gjelder t. Dette er ca halv pris av å kjøpe det løst. Husk at vi har FRI FRAKT hele uka. Denne vinholder er i naturlig trefarge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg