tirsdag 31. desember 2019

Tetningslist vindu

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Vindusvridere, balkongdørvridere, tetningslister, glasslister, låskasser m.

En slitt og utett tetningslist kan koste deg mange penger hvert år i ekstra fyringsutgifter. Vi viser hvordan du enkelt og billig skifter ut tetningslisten og holder. Med tetningslister kan du isolere og tette rundt dører og vinduer for å redusere trekk.


Tetningslistene finnes i ulike modeller med forskjellige profiler, tilpasset. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Selvklebende tetningslist som er O-formet og fungerer best til tetting av 5-mm mellomrom. TETNINGSLIST E-PROFIL HVIT. Hvit Legg til i innkjøpslisten.

Ikke gå glipp av gode tilbud! Tetter vindu og dør mot støv og trekk samt demper lyd. Trekk fra vinduer og dører går utover både komfort og fyringsutgifter. Vi skifter tetningslister, så du slipper å kjøpe alt nytt.


Falsen er ikke ren eller den er ujevn, tetningslistene plasseres feil, folk bruker feil tetningslist eller man skjøter feil i hjørnene. Vi leverer tetninger og pakninger. Det er også viktig at hjørnene legges slik at listene ikke bretter seg over hverandre og løsner fra underlaget når vindu eller dør lukkes. Følger du trinnene nedenfor,.


Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Beskytter mot kulde, varme, trekk, støv, støy og fukt, og er dessuten energibesparende.


Kondens eller is på det ytterste vinduet er tegn på utette vinduer. Det er lett å tro at det er de store, kompliserte enøk-investeringene som lønner seg best. Det beste er selvsagt samme type eller en som passer inn i ev utfrest spor for slik list.


Hvis det er tetningslist ved utvendig glasslist det gjelder så bør du. EPDM gummi i følgende profiler, E. Unsubscribe from gronnhverdag?

Kvalitetsvarer med lang holdbarhet, produsert i Tyskland: Kompakte gummi profillister for innsetting av vindu i tynnplate. Ull holder betydelig bedre enn silikonlister og passer mye. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Alle har en integrert gummi- tetningslist mot glasset.


Glasslist smal: x 1mm Glasslist medium:. Slitesterk selvklebende tetningslist for vinduer og dører i EPDM-gummi. Utmerket holdbarhet med års fleksibilitet. Hvordan tar man riktig vindusmål? Og hvordan kjøper jeg et Natre-produkt?


Vi vet det kan være mange spørsmål som kan dukke opp, både. Gjør det selv - nytt vindu. Med små grep kan du øke trivselen inne og. Varmetapet gjennom et vindu kan være opp mot ganger større enn gjennom.


Dersom man har dette problemet kan man montere en tetningslist mellom den gamle og nye. Se vårt utvalg av vinduer og dører. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.


Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. En liten sprekk kan gi merkbart trekk i hjemmet. Vi har et stort utvalg tetningslister for dør og vindu i vårt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg