onsdag 11. desember 2019

Laftet uthus

Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Her har vi laftet et lite pumpehus for en vannpumpe lokalisert ved elvebredden. Stavlafte anneks, laftet anneks.


Vår bedrift produserer laftede og stavlaftede annekser, badstuer og grillhytter.

Gavlveggene (2.stk) er laftet av malmfurutømmer. Hvis du drømmer om et anneks i hagen har vi ferdig byggesett til laftet anneks - et anneks med høy kvalitet til en rimelig pris. Bestill byggesettet, få det levert. Vi har nå Laftet stabbur til salgs innen torget. Finn beste pris på Rubrikk.


Byggene blir bygd på menneskets og naturens premisser. Laftekassen skjermes for vær og vin ved at det blir laftet i produksjonshallen på Gol.

Uthus eller utebod kan være kjekt å ha, ikke minst på hytta. Har du hatt hytte en stun kan behovet for mer plass og ønske om mer komfort melde seg. Bruksområdene er mange: ski- og smøreutsyr, ve verktøy, julepynt.


En løsning med å bygge anneks kan være et godt alternativ. Vi tilbyr et stort utvalg av boder i alle størrelser - helt uten fraktkostnad! Kinningene blir stående synlige ved siden av laftet ,. I løer og andre uthus som skal være luftige, laftes veggene av rundtømmer uten medfar,. Vilde laftet vedbod fra Tradlaft.


Grunnflaten er på 1kvadratmeter. Faksimile fra Euro Laftebygg AS Vis mer Litt større sauna eller uthus ,. Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper. Her viser vi deg hvordan du kan sette opp et anneks etter plattformkonstruksjon. En kompakt, laftet bod som passer perfekt for deg som har en litt mindre tomt eller vil kombinere med et ti kvadratmeter stort anneks.


Leveres med ferdigkappede. Vi gir deg tips og byggeveiledninger til hvordan du bygger alt fra dukkehus, drivhus og sykkelskur til garasjer, hytter og vedskur.

Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Vi bygger i store deler av Sør-Norge. Vi leverer uthus og anneks i tømmer til konkurransedyktige priser. BESKRIVELSE: Uthus og anneks i stavlaft. Areal: Uthus areal kvm, herav svalgang kvm.


Liste på alt laftet uthus til salgs Fra Gadyet. Hytteveggene er laftet i furu, tommer tykk, overflaten av loggene er høvlet, stokkene blir håndlaftet. Dreux passer godt som uthus eller ei lita hytte.


Hytter og hus i laftet tømmer fra Østlaft Bygg AS. I fjøset er det opprinnelig tregulv,. De kan du selv tilpasse en rekke formål – fra et enkelt uthus med lagringsplass og smørebo til gjestehytte eller spa-avdeling. Fikseralt AS leverer flere typer og størrelser av anneks, uthus , tilleggsbygg, gjestehytter og bod.


Tømmerbygninger av alle størrelser. Laftet bod som leveres med tak, dør, vindu og gulv. Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Meget flott låve vurderes solgt til høystbydende. Låven er i god stan laftet i tettvokst gran.


Byggeår er uvisst, men typen laft tidsbestemm. Laftede driftsbygninger er driftsbygninger der deler eller alt av yttervegger er i laftet utførelse. Trenger du litt mer plass på hytta, til overnattingsgjester og lagerplass? Vi designer etter kundens eget ønske, og kan levere over. Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter.


Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid. Maskinlaftet tømmerhytter. Anneks, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Sommerbutikken er en stor leverandør av lysthus, gjestestuer og boder i reisverk klargjort for isolering fra Trähuset i Tyresø.


Dette er solide boder som står i. Hos MAXBO finner du ferdige byggesett til boder og anneks. Kjøp på nett eller i butikk. Velg blant flere størrelser. Uthus er oppført i bindingsverk på grunnmur i betong. Saltak av tre, tekket med bølgeeternitt.


Den eldste hytta, Rauset er oppført i laftet tømmer,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg