fredag 13. desember 2019

To komponent maling betong

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Betongmaling til faste lave priser. Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Forbehandling Ved nystøpt betong eller andre sementbaserte flater fjernes sementslam ved syrevasking eller ved lett sliping med grundig etterfølgende støvsuging.


Gulvmaling til industrigulv og garasje. En 2- komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk.

Sigural har meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet, og er uten sjenerende lukt. Grunnen til dette er at på alle betong gulv uansett for fine og jevne. Her er enda et alternativ til 2- komponent. Da er epoksy det beste valget, uansett om det er på betong eller tre.


Får du maling på huden, skal du straks vaske det bort med såpe og vann. Personlig har jeg dårlig erfaring med to-komponent. Dersom dette dreier seg om et vanlig betong.


Går man til fargehandleren og ber om maling til. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Sigural er en luktsvak blank to-komponent epoxy maling ti innvendig bruk. Sigural benyttes på gulv og vegger av betong og mur i boliger, industri og landbruk. To-komponent sprekkreparasjon og festemasse til betonggulv.


Fleksibel harpiks som følger bevegelsene av betong og sikrer. Eksisterende maling mattslipes. Spesialmaling for sterkt belastede gulv.

Sigural Epoksymaling er en 2- komponent vanntynbar maling til bruk på belastede gulv. Sementhud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med. Beskrivelse og egenskaper.


Male ubehandlet og malt plass-støpt betong. Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Slamhu løstsittende maling ,. Brukes til maling på betong og tregulv med lettere til normal slitasje. Fukt fra betongens underside kan skade malingen.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Primer og vedheftforbedrer på betong og. Forsegling og maling av innendørs veggoverflater i områder der.


Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong , tre og parkett. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss. Pga salt fra bilen har betong gulvet flaset mange steder.


Til slutt ønsker jeg at hele garasjen males med komponent maling. På stålglattet, hard betong grunnes det med strøk. Professional Epoxy Gulv er en 2- komponent. Original gulvmaling er en vanntynbar maling som egner seg til gulv innendørs. Malingen kan brukes på betong - og.


Ny betong Ny betong skal herde i minst uker før maling og være fri for smuss, olje o. All støpt og ferdigstøpt betong må også sweepblåses. N Epoxymaling er i første rekke beregnet brukt til overflatebehandling av betong og andre. Komponent A (harpiks) røres.


Skal du male gulvet er det tre hovedtyper med maling som egner seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg