mandag 30. desember 2019

Våtromssilikon

Antimuggbehandlet, fuktherdende våtromssilikon til tetting og fuging i våte og tørre rom. God vedheft mot de fleste underlag. Hvit våtromssilikon som brukes til å tette fuger i våtrom. Velg produkter avhengig av bruksområde og materialer - våtromssilikon til baderom, bygningsfugemasse til snekkerarbeider, glassfibersparkel til plast og metall osv. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Nøytralt herdesystem, antimuggbehandlet, primerfri på de fleste overflater. Brukes til tetting og fuging på baderom, dusjkabinetter, mellom sanitære installasjoner osv. Våtromssilikon er ikke lenger ensbetydende med stinkende og etsende, eddiksyreholdige fugemasser.


Det foregår en massiv utvikling på området,. SANITÆRSILIKON Denne typen kalles også ofte våtromssilikon , og brukes ved fuger som er meget utsatte for vann – i ba på kjøkken og i vaskerom. Høyelastisk fugemasse til bevegelsesfuger ved keramiske fliser i tørr- og våtrom både innen- og utendørs. Dana Lim er Skandinavias ledende lim-, fugemasse- og sparkelprodusent.


Vi utvikler og fremstiller kvalitetsløsninger med fokus på kundens behov.

Få frem det beste i veggene dine med Casco Wall. Casco Wall-konseptet inneholder et komplett sortiment av lim og sparkel, som dekker et stort bruksområde. Finnes i fargene: Dark grey.


Tec7- og 101-serien selges gjennom byggevare-, rør-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og gjør-det-selv-personer. Kombinert bygg- og våtromssilikon med nøytralt herdesystem. Matcher fargen til Mapei fugemasse.


Silikonfuger er et yndet sted for soppvekst på mange bad. Har du først fått svarte prikker, er det umulig å vaske bort. Monteres på skap eller i benkeplate. Det sages hull i benkeplaten. En stripe våtromssilikon legges rundt hullet.


Servanten felles deretter inn og skal herde i timer. Produktet inneholder mugg- og soppdreper. Kjøp så inn våtromssilikon med soppdreper. Kutt til kanten på tuben så den blir litt skrå.


Sørg for å få silionen godt nedi. SKRAPER: Et flisebor er utformet som en pil.

Pass på og ikke bore for langt inn. Fyll hullet med våtromssilikon før du trykker inn. Det anbefales å kjøpe klar våtromssilikon til å fuge sammenføyninger bakvegg og bunn mot bakvegg ved montering for å sikre mot eventuelle lekkasjer.


Vådrumssilicone 5er en neutral højelastisk fugemasse. Den hærder ved reaktion med luftens fugtighe og danner en elastisk fuge der kan optage bevægelser på. Inneholder eddiksyre, sopp og muggdreper. Lysekte, forandrer ikke farge over ti.


Kan godt bruke transparent våtromssilikon til dette. Fuging med forskjellige varianter av fugemasse må stadig oftere til. Sililkonfugemasse som i hovedsak er beregnet til bruk i baderom, kjøkken og andre steder med høy fuktighet. Silikon lukter lite, og er miljøvennlig og anbefales. Velg høykvalitets våtromssilikon og besørg at overflaten blir så jevn og glatt som mulig.


Vær forsiktig så ikke underliggende membran skades! Trenger slettes ikke bruke Wurth sine produkter. Fugger sin våtromssilikon duger lenge.


Om du vil bruke blank eller den du har som matcher flisene er en smaksak. Gjennomføringer, hjørner og vinkler tettes med våtromssilikon. Gulvet herder til full styrke innen varmen settes på. Ett produkt erstatter det meste som akryl, silikon, våtromssilikon , butyl, mastics, trelim og mye mer. Ta en titt og se hvorfor du bør bruke CTpå neste jobb.


I Finja har vi et stort utvalg av gulvprodukter, men også et sortiment bestående av lim- og fugeprodukter, som med fordel kan kombineres med vårt rullbaserte eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg