torsdag 5. desember 2019

Sibirsk lerk kledning

Det er flere arter sibirsk lerk. Utvendig kledning i NORWOOD LERK kan med fordel stå ubehandlet i årevis, men vil bli noe skjoldete av værpåvirkning. Vurderer sibirsk lerk som kledning. Er det nokon som har valgt dette og som kan sei litt om kva den totale prisforskjellen blei mellom dette og tradisjonell.


Rettkantet panel i finsagd sibirsk lerk , som er et tettvokst treslag med en stor andel av kjerneved. Lerketre har en naturlig høy råtebestandighet bl.

Kler du veggen med sibirsk lerk får du en vedlikeholdsfri ytterkledning på huset. Vedlikeholdsvennlig kledning. Kledning i Malmfuru gir deg en vakker grå fasade.


Råvaren er norsk furu, med sen og tett vekst. Dette gir stor malmandel,. Kombinasjon med høye fettandeler fører til at treslaget er råtebestandig og vedlikeholdsvennlig.


Sibirsk lerk er i holdbarhetsklasse 3-4. Terrassebord i sibirsk lerk , inneholder mye kjerneved som gir lang holdbarhet.

Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en. Det tåler å stå ubehandlet i mange å og det har stor styrke i forhold til dimensjonen. Festes kun i overliggeren. Nybygget har utvendig kledning og tretak i sibirsk lerk.


Fasaden er beiset og taket er ubehandlet. Lerk blir brukt som takbor til utvendig kledning og ikke minst terrasser. En ekte sibirsk lerk bruker 2år på å bli hogstmoden! RWC ikke dyrere enn osp, sibirsk lerk osv.


Har du spørsmål om produktet? MOELVEN X 145MM SIBIRSK LERK ALTANR. Skal bygge funkisbolig frå Boligpartner - Quadra Milano. Ser på muligheten for å bruke vedlikeholdsfri kledning på huset, men blir litt småskremt av prisane på.


Produktene våre er produsert i gran, lerk eller. God sibirsk lerk kjem frå 2år gamle tre, men lerken som er brukt her er berre år og av dårleg kvalitet,. Liggjande kledning på vranga.


Hvordan behandle sibirsk lerk ? Sibirlerk er et løvfellende bartre med god motstandsdyktighet mot råte.

Og i fjor kunne man lese om kledningen av sibirsk lerk på et eldresenter på Os som skulle være vedlikeholdsfri men også må skiftes ut etter år. Bruksområdet spenner fra kledning ,. Vi har også levert store prosjekter med sibirsk lerk. Til utvendig kledning bruker vi gjerne eik, sibirsk eik eller andre hardved materialer som egner seg for. Revetal Skole, Vestfold I samarbeid med Optimera Proff,.


Supporttjenesten er åpen alle hverdager 07. Tidligere ble furu, som er rik på kjerneve foretrukket, men i dag bruker de fleste kledning av gran, som også er billigere enn furu. Kebony er et treverk anbefalt av ledende arkitekter. Fungerer sibirsk lerk like godt som impregnerte materialer? Krysningen mellom japansk lerk , som er motstandsdyktig mot kreft, og europeisk lerk har gitt lovende resultater,.


Vet du hvilket produkt du ønsker? Tresorten har vorte reklamert med som noko veldig varig. Kjernevedandelen er normalt - av stammevolumet med høy densitet på ca. Den brukes som terrasser, utvendig kledning , konstruksjonsvirke, tak bor. Vi har et stort utvalg av lagerførte kledningsprofiler i gran og malmfuru, men kan på forespørsel produsere alle profiler i malmfuru og sibirsk lerk.


Fersking Utlogget Kjønn: Innlegg: 4. Her viser vi hvordan du bygger en multianvendelig uteromslounge i sibirsk lerk , som kan tilpasses både hyggestunder, solbading og til og med utendørs overnatting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg